Makpress.mk прогнозира дека на пријателскиот натпревар помеѓу Белгија и Јапонија, ќе паднат минимум четири гола на целиот натпревар.

Тип: Белгија - Јапонија 4+

Коефициент: 2.08

(Коефициентот е превземен од спортските обложувалници Sport Life)

Датум и час на почеток на натпреварот: 14.11.2017, 20:45

Со среќа!Автор: Администратор
Објавено на: 14/11/2017 07:47