Makpress.mk прогнозира дека на пријателскиот натпревар помеѓу Германија и Франција, двата тима ќе постигнат по еден гол.

Тип: Германија - Франција ГГ

Коефициент: 1.77

(Коефициентот е превземен од спортските обложувалници Sport Life)

Датум и час на почеток на натпреварот: 14.11.2017, 20:45

Со среќа!Автор: Администратор
Објавено на: 14/11/2017 07:50