На вечното дерби од македонската фудбалска лига помеѓу Вардар и Пелистер, навивачката група “Комити” ја прослави својата три децениска љубов кон Вардар.

Атмосферата пред почетокот на натпреварот ја загреаја и Некст тајм кои заедно со комитите ја испеаја „Ја излези Ѓурѓо“ додека во текот на натпреварот западна трибина ечеше со стиховите од „Слушам кај шумат шумите“.Автор: Администратор
Објавено на: 20/11/2017 11:14