До редакцијата на Makpress.mk беа испратени слики од сообраќајка која се случила пред скоро време во близина на железничката станица.

Според тоа што може да се забележи дека автомобилот се наоѓа во сосема спротивен правец од правецот на движење на возилата, но не се знае дали автомобилот се движел во спротивен правец или од силината на ударот се свртел во спротивна насока.

Од МВР засега нема официјални информации и детали за тоа како настанала сообраќајната несреќа ниту за евентуално повредени лица.

Сообраќајка кај железничка станица, сообраќајот привремено во прекин (Фото)


Автор: Администратор
Објавено на: 31/07/2018 20:52