Заменик-министерката за финансии Ширете Елези, на седницата во Собранието, наместо да зборува за Законот за персонален данок на доход, како што беше предвидено со дневниот ред во Собранието, почна да зборува за Законот за јавни набавки.

Претседателот на Собранието, Талат Џафери, ја потсети Елези дека прочитала погрешен закон.

Елези се извини и се повлече од говорницата:Автор: Администратор
Објавено на: 27/11/2018 08:12