Семејство од Скопје моли за помош. Исчезнатото лице Даниела Пецевска од скопско Драчево ја нема веќе 4 дена. Исчезна во понеделникот и од тогаш и` се губи секаква трага.

Доколку имате некаква информација исконтактирајте го семејството на телефонскиот број: 076-360-309. Последен пат била забележана во реонот на скопски Аеродром.Автор: Администратор
Објавено на: 15/02/2019 16:19