Очигледно ќе се испостави дека прашањето на новинарот од Телевизија Сител, дали граѓаните смеат да реновираат како вистинско.

До редакцијата на Макпрес, пристигнаа слики од Охрид на кои што може да се види дека во екот на вонредната состојба, сепак на охриѓани им е поважно да реновираат отколку да ги применуваат мерките и препораките и да го заштитат сопственото здравје.

НемеТ гајле во Охрид, тераат со реновирање (Фото)

НемеТ гајле во Охрид, тераат со реновирање (Фото)

НемеТ гајле во Охрид, тераат со реновирање (Фото)


Автор: Администратор
Објавено на: 20/03/2020 12:48