Владата денеска во 15 часот ќе одржи седница на која се очекува да бидат разгледувани мерки во врска со прогласената вонредна состојба за справување со коронавирусот.

За заклучоците од седницата, Владата ќе информира со соопштение веднаш штом таа ќе биде завршена.Автор: Администратор
Објавено на: 26/03/2020 13:39