Факти на денот:

1.Владата на СДСМ многу лошо ја менаџира кризата со короната и поради нивната неспособност економијата во државата оди надоле.

2. Шилегов не врши дезинфекција и дератизација на градот Скопје и затоа Скопјани се соочуваат со наезда на лебарки.

3.Додека во регионот бројката на новозаразени од корона вирусот опаѓа, во Република Македонија се зголемува.

4.Субвенциите доцнат и по две години,а СДСМ со квази мерки им ги замачкува очите на земјоделците.Автор: Администратор
Објавено на: 23/05/2020 00:51