На околу 70% од обработените гласови според Државната изборна комисија, резултатите се изедначени односно СДСМ има добиено околу 36,76% од гласовите додека ВМРО-ДПМНЕ околу 35,96%.Автор: Администратор
Објавено на: 15/07/2020 23:32