Сообраќајот на патниот правец А2 Кичево – Охрид, на делницата Пресека – село Врбјани, ќе биде во прекин денеска помеѓу 12:00 и 15:00 часот во времетраење од 15 до 20 минути, информираат од АМСМ.

Прекинот е поради изведување на градежни работи на пат – минирање.Автор: Администратор
Објавено на: 04/03/2021 14:09