Трет ден блокада во Струмица. Блокадите кои ги има во повеќе градови се организирани од ВМРО-ДПМНЕ под мотото „Доста е, Излези за Македонија“.

-Дождот не може да ја спречи борбата за Македонија, нути да го измие срамот од националните предавства на Владата на СДСМ! Доста е!, велат струмичани.Автор: Администратор
Објавено на: 10/06/2021 20:15