Поради дефект на водоводен затварач (огрлица) Ф100мм, без вода денеска ќе бидат корисниците на улиците Кленоец, Пресека, Бладимир Каваев и Сливовска, соопштија од ЈП „Водовод и канализација”.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10.00 часот до завршување на дефектот.Автор: Администратор
Објавено на: 10/09/2021 11:22