Поради дефект на хидрофор на улица „10“ бр.20 во скопската населба Бардовци за од 9 часот изутринава е најавен прекин на водоснабдувањето за дел од корисниците во оваа населба.

-Водоснабдувањето ќе биде прекинато до завршување на дефектот, информира ЈП „Водовод и канализација“ Скопје. лв/Автор: Администратор
Објавено на: 18/09/2021 15:45