Во населеното место Копаница во општина Сарај, утре ќе се врши чистење и дезинфекција на резервоарот, поради што ќе има прекин на водоснабдувањето во населените места Копаница и Буковиќ, информираат од ЈП „Водовод и Канализација" – Скопје.

Како што информираат од претпријатието, прекинот на водоснабдувањето ќе биде во периодот од 8 до 14 часот.Автор: Администратор
Објавено на: 20/09/2021 15:58