Во периодот од 20.09.2021 до 26.09.2021 Министерството за внатрешни работи спроведе контрола за санкционирање на возила на кои се вградени неатестирани фолии (затемнети стакла), при што санкционирани се 25 возачи.

Засилените сообраќајни контроли продолжуваат и во наредните денови.Автор: Администратор
Објавено на: 27/09/2021 16:20