Премиерот Зоран Заев денеска не сакаше да го коментира вчерашното обраќање на поранешниот претседател, воедно и поранешен лидер на СДСМ, Бранко Црвенковски дека двата договори, Преспанскиот и Договорот со Бугарија, ја отвориле Пандорината кутија.

Не сакам да навлегувам дополнително во коментари, си има тој свое гледање, јас моето гледиште секој ден го соопштувам. Верувам дека „договор куќа гради“, дека секој договор може да донесе добро, нешто што е европско, и дека низ дијалог треба да се помине процесот, изјави Заев.Автор: Администратор
Објавено на: 28/09/2021 18:14