Поради дефект на крстосницата „Серадарот“ – „Иван Хаџиниколов“, денеска со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од улиците „Сердарот“, „Речиште“, дел од „Иван Хаџиниколов“ и дел од „Јустинијан Први“.

Како што информираат од кавното претпријатие „Водовод и канализација“, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 9:10 часот до завршување со санација на дефектотАвтор: Администратор
Објавено на: 29/09/2021 12:23