Постоечките телефонски линии на Јавното претпријатие „Водовод и канализација" ќе бидат во прекин од денеска напладне.

Како што информираат од претпријатието за сите потребни информации корисниците ќе можат да се обратат на контакт телефонот 072 304 269, кој ќе биде во функција се до отстранување на прекинот.



Автор: Администратор
Објавено на: 30/09/2021 12:57