Ќе обезбедиме стипендии за ученици од социјално загрзоени семејства, талентирани ученици и за првенците на генерација од основните училишта.

Ќе обезбедиме секоја година по 20 стипендии за најдобрите студенти од општина Центар.

За Центар со душа.Автор: Администратор
Објавено на: 28/10/2021 12:28