Поради водоводен приклучок на улица „Дижонска”, утре од 9:00 часот без вода ќе останат корисниците на дел од улиците „Дижонска“ и „Коста Абрашевиќ“, како и Ј.З.У.„Мајка Tереза“ (по старо гинекологија Чаир).

Како што информираат од РЦУК Скопје, водоснабдувањето ќе биде прекинато до завршување на водоводниот приклучок.Автор: Администратор
Објавено на: 01/12/2021 15:47