Согласно Законот за празници на Република Македонија, 8 декември 2021 година (среда) – „Св. Климент Охридски“ е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, информираа од Министерството за труд и социјална политика.

Министерството им го честита празникот „Св. Климент Охридски“ на сите граѓани.Автор: Администратор
Објавено на: 04/12/2021 14:10