Ги гледам СДСМ и сум во неверување. ДЕНЕС пуштиле соопштение до медиумите - реакција на моја прес конференција која се случи ВЧЕРА...

Прво, не само што ја погрешија темата, туку го промашија и денот. Но второ и поважно, им требаше еден ден да ги смислат лагите.

Ако лажете за ова, за што се друго лажете?Автор: Администратор
Објавено на: 16/01/2022 16:19