Здружението одговорно за автопатиштата во Словенија, честопати снима необични случки на своите сообраќајници со своите камери за надзор, па како потсетување за внимателност при возењето, понекогаш и ги објавува видеата.

Овојпат камерите, меѓу другото, снимиле и како возачи губат гума, куфери или потежок градежен материјал. За среќа, на овие објавени снимки нема повредени, а другите возачи успешно минуваат покрај изненадувањата на патот.Автор: Администратор
Објавено на: 20/01/2022 15:32