Посветено за Велес

Денес отпочнавме со бетонирање на улицата Благој Ќирков во левата страна на градот, каде претходно беше заменета старата поцинкувана водоводна мрежа со нова.

Согласно расположливите ресурси и во наредниот период ќе продолжиме со реализација на предвидените проекти во сите делови на Општината.

Поубав Велес е возможен, поубав Велес станува реалност!Автор: Администратор
Објавено на: 28/05/2022 15:03