ОВА НЕ Е ДЕМОКРАТИЈА

ОВА Е НАСИЛСТВО ВРЗ ЦЕЛАТА МАКЕДОНСКА НАЦИЈА ОД МАЛА ГРУПА КРИМИНАЛЦИ КОИ САМО ГИ ШТИТАТ СОПСТВЕНИТЕ ИНТЕРЕСИ, НО НЕ И НА НАРОДОТ

За да ѝ биде појасно на јавноста

Претседателот на КЕП (Комисија за Европски Прашања) Арбер Адеми не дозволуваше да се јават за збор пратениците од опозицијата, насила сакаше да го протурка законот за продолжување на мандатот на судии и јавни обвинители. На нашите реакции за неговото неделовничко однесување тој буквално здиве!

#ОСТАВКА

#ИЗБОРИАвтор: Администратор
Објавено на: 28/06/2022 05:10