Луѓе како Антонијо Милошоски, Дафина Стојаноска, Драган Ковачки, Елми Азири и сите други опозиционери присутни пред простотилакот и насилството на Арбр Адеми се пратеници со достоинство и не се плашат и не го трпат насилството од ДУИ во Собранието.

Нивниот образ е образот на Македонија!

Образот нема цена! Образот значи чест, одговорност и храброст!

Само Образ може да предизвика онакво панично насилство на власта и простотилак како оној на Арбр денеска!

А не е прво насилство од ДУИ и пажовите од СДСМ, и нема да е последно, како резултат од гнасниот однос на СДСМ со бегањето од осуда на Талат!

Доаѓа денот! За се' ќе одговараат!Автор: Администратор
Објавено на: 28/06/2022 05:10