Cube Escape: Seasons – За Андроид

Вашата прва меморија: Тоа е пролетта 1964. Ти се наоѓаш во мирна и пријателска соба која содржи часовник, кујна и прозорец со поглед кон градината. Твојот папагал, Харви, е во лошо расположение. Можеш да почуствуваш дека нешто не е во ред но неможеш да претпоставиш што...

“Cube Escape: Seasons” е неверојатно вознемирувачка игра проследена со веознемирувачки ефекти, впечатливо визуелен стил и нервозна музика. Допирајте ги предметите за да комуницирате со нив но во исто време чувајте го вашиот инвентар и барајте го излезот за бегство од собата...

Звучи страшно,но играта е доста интересна и заразна. Превземете ја денеска бесплатно од Play store.

Battleship ∙ За ИОС

"Ле Monge" е ултра хај-тек ракетен брод развиен за француската морнарица. Нејзините напредни радарски системи може да одат на домет и до 2.800 километри. Целта како и секогаш е да се уништат бродовите на вашиот непријател но и да се заштитат бродовите на вашите најдобри пријатели. Играта е пресликана од реално искуство во поморските битки!

Апликација на денот – 04.01


Автор: Администратор
Објавено на: 05/01/2017 01:51