Пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ со Фејсбук статус жестоко се обрати кон премиерот. Тој му постави логично прашање на Ковачевски: Како може да тврди дека синот на заменикот на Спасовски не управувал возило со службени флешери кога возилото не било сопрено?

И Ковачевски тврди дека син на заменикот МВР не управувал возило со службени флешери, но како ли утврдиле дека К.Буши не бил возач кога возилото не е сопрено и допрва ќе го повикуваат сопственикот да даде исказ ?!, прашува тој.Автор: Администратор
Објавено на: 06/12/2022 04:43