Страшна несреќа се случи на скопските улици. Младо момче на околу 15 години возејќи мотор, загина од удар на автомобил.

Несреќата се случила во Козле, на главната улица. Улицата е затворена, а на местото на несреќата има собрано луѓе. Пристигнати се и противпожарна, полиција и брза помош.

Причините за несреќата се уште не се познатиАвтор: Администратор
Објавено на: 06/12/2022 05:55