Постојано доаѓаат информации за лоши случки на фудбалери кои се најдоа на удар на најсилниот земјотрес во Турција во последните 100 години, а таква е и за 33-годишниот Бариш Башдаш кој игра за Јени Малатијаспор.

Башдаш кој е роден во Германија, сакајќи да избегне катастрофа, скокнал од втор кат, и сега е во болница, со тешка повреда на ногата.Автор: Администратор
Објавено на: 07/02/2023 04:32