Собранието на Република Македонија ќе ја одржи третата седница.

На дневен ред е Предлог-одлуката за утврдување на бројот на потпретседатели на Собранието, а пред пратениците е и Предлог-одлуката за основање постојани работни тела.

Седницата е закажана за 14 часот.Автор: Администратор
Објавено на: 13/06/2024 02:56