Прометот од продажбата на услугите во првото тримесечје од 2024 година покажува зголемување во однос на првото тримесечје од 2023 година за 0.5 %, соопшти Државниот завод за статистика.

Во првото тримесечје од 2024 година, во однос на истото тримесечје од 2023 година, најголемо зголемување од 17.0 % има во одделот Канцелариско-административни и помошни дејности и деловно-помошни дејностиАвтор: Администратор
Објавено на: 14/06/2024 13:42