Биди Добитен

Внесете податоци


Одберете еден од понудените одговори и кликни Испрати

Кој ќе биде стрелец на првиот гол на натпреварот помеѓу Челзи и Барселона

Првите петорица кои ќе бидат најбрзи и ќе дадат точен одговор ќе добијат ваучер во висина од 500 денари, следните петорица со точен одговор ќе добијат ваучер во висина од 200 денари додека последните петорица ќе добијат ваучер во висина од 100 денари. Сите останати прогнозери кои ќе одговорат точно а нема да бидат во првите петнаесет ќе добијат ваучери во висина од 50 денари.Правила
- Секој прогнозер може да одбере само една од понудените опции
- Добитник на дневен ваучер ќе биде најбрзиот прогнозер кој ќе погоди точно на една од дадените опции
- Едно лице може да испрати максимум 2 различни одговори дневно. Доколку некој испрати повеќе од 2 одговори дневно, ќе бидат земени во предвид само првите 2 одговори според времето на испраќање
- Останатите правила можете да ги видите во долниот дел од страницата

Останати правила за “Биди добитен и живеј спортски со Макпрес и Спорт лајф“:

1. Задолжително внесете име и презиме, валидна e-mail адреса и активен телефонски број. Сите прогнозери кои имаат спорт лајф клуб картичка потребно е да го внесат бројот на картичката.
2. Во предвид се зема времето на пристугнување на одговорот во системот на макпресс.мк.
3. Учесници можат да бидат сите граѓани на Република Македонија кои имаат навршено 18 години, согласно позитивните законски прописи.
4. Сите добитници ќе бидат јавно објавени на страната на макпресс.мк или на фејсбук профилот на макпресс и ќе биде исконтактирано со нив, телефонски или преку меил адреса, за да се потврди нивниот идентитет и возраст.
5. Доколку на некое лице не може да му се утврди идентитетот, внесе невалидна e-mail адреса или неактивен телефонски број, добитни на ваучер ќе биде следниот прогнозер кој дал точен одговор според времето на пристигнување на одговорот во системот на макпресс.мк.
6. Сите добитници кои имаат спорт лајф клуб картичка, ваучерот ќе го добијат на својата картичка во рок од 24 до 48 часа.
7. Начинот на достава на ваучерот за добитниците кои немаат спорт лајф клуб картичка ќе биде договорен посебно со секој прогнозер.