Одиграј најмалку пет натпревари на еден тикет од посебната акциска понуда која е јасно разделена од стандардната понуда во билтенот.

„Фати“ тикет со највисок вкупен коефициент од акциската понуда, регистриран на твојата SL клуб-картичка.

За највисоките четири погодени вкупни коефициенти од акциската понуда Sport life доделува: Патување за двајца во Полска во периодот 16.06 - 24.06.2017 (обезбеден превоз до Гдањск, сместување со појадок во хотел со 3*и трансфер до Бидгошч).

Акцијата важи за тикети со една комбинација уплатени со приложена Sport Life клуб-картичка кои содржат исклучиво типови од посебната акциска понуда, и тоа најмалку пет типови од неа со коефициент поголем или еднаков на 1,30 уплатени во периодот 12 мај - 5 јуни 2017 год. Аранжман за патување добива сопственикот на СЛ клуб-картичката со која е уплатен добитен тикет на кој има највисок вкупен погоден коефициент, како и вториот, третиот и четвртиот во рангирањето по тој критериум додека трае акцијата. Доколку некој од натпреварувачите кој е меѓу четирите најдобро пласирани реши да се откаже од премијата, таа се префрла на петтопласираниот, шестопласираниот итн.

Деталите можете да ги погледнете на интернет страната на Sport Life!

Makpress.mk во соработка со спортските обложувалници Sport Life за финалето на Лига Шампиони Ви доделува ваучери во висина од 50, 100, 200 и 500 денари.

Првите двајца кои ќе бидат најбрзи и ќе дадат точен одговор ќе добијат ваучер во висина од 500 денари, следните петорица со точен одговор ќе добијат ваучер во висина од 200 денари додека последните петорица ќе добијат ваучер во висина од 100 денари.

Сите останати прогнозери кои ќе одговорат точно а нема да бидат во првите дванаесет ќе добијат ваучери во висина од 50 денари.

Се што треба да направите е да го внесете Вашиот одговор на следниов линк и да бидете еден од потенцијалните добитници на ваучер од спортските обложувалници Sport life!

Согласно правилата, еден прогнозер може да испрати максимум два различни одговори на едно поставено прашање. (Фејсбук одговорите не се земаат во предвид и се невалидни)

Добитниците на ваучери кои имаат Sport Life клуб картичка ваучерите ќе ги добијат во рок од 96 часа (Од денот на објавување на добитници, со исклучок на сабота и недела) на нивните картички додека добитниците кои немаат Sport Life Клуб картичката ваучерите ќе ги добијат во рок од седум до десет дена. (Во зависност од местото на живеење).Автор: Администратор
Објавено на: 26/05/2017 01:31