Од Вибер најавија одлука која разочара многу корисници. Од компанијата одлучиле дека веќе нема да развиваат свои апликации за Windows платформи.

Покрај ова Вибер одлучи да ја остави на страна и Десктоп опцијата. Така, корисниците кои имаат Вибер на компјутер постепено ќе ге треба да го исфрлаат од употреба, бидејќи оваа апликација повеќе нема да се надоградува.

Тоа значи дека од сега корисниците повеќе време ќе поминуваат на паметните телефони.Автор: Администратор
Објавено на: 31/05/2017 11:22