Ривалството помеѓу Пелистер и Вардар дефинитивно нема никогаш да исчезне.

Иако после големиот успех на Вардар на Европско ниво се радуваа сите навивачки групи па дури и чкембари, сепак нивното вечно ривалство е секогаш во преден план.

На твитер се појави слика со камионот кој пропадна во фонтаната на градскиот плоштад непосредно пред пристигнувањето на ракометарите, во боите на Пелистер!

Пораката е дека овој неочекуван инцидент е сепак масло на Битолчани.

Креативно, нема што!

Чкембари направија пародија со камионот на плоштад


Автор: Администратор
Објавено на: 06/06/2017 16:18