Повозрасна госпоѓа стана хит на интернет и на социјалните мрежи откако на Јутјуб беше објавено видео како пробува да се разлади со помош на гумено фламинго.

Госпоѓата толку се измачи да се качи на фламингото, што на крајот мораа да реагираат туристи кои беа во близина.Автор: Администратор
Објавено на: 24/08/2017 01:33