Дека нивниот изум е генијален, сведочи и фактот што за нив пишуваше „Бизнис инсајдер“

Двајца студенти сакале да ги подобрат картонските кутии што ги користеле за складирање разни работи, па така дошле до брилијантниот изум кој воодушевил многумина.

Водени од идејата за практична и едноставна картонска кутија, тие смислиле алтернатива за која е потребен многу помалку материјал.

Нивната варијанта е многу поедноставна за користење и за сложување, а може и да се рециклира.Автор: Администратор
Објавено на: 20/09/2017 20:02