„Селфи Тостерот“ е изум што ќе го тостира вашето парче леб со вашиот омилен лик.

За да имате таков дизајнерски осмислен тост ќе мора да изберете фотографија, да ја испратите на производителот на обработка и да го почекате поштарот да ви ја донесе пратката, односно тостерот со додаток.

По примањето на фотографијата, компанијата шреку Фотошоп прецизно изработува контури на лимена површина, ја полира и ја уфрла во тостерот, па при печењето нејзин одраз излегува на лебот.Автор: Администратор
Објавено на: 20/09/2017 20:11