Малиот Иле од Демир Капија има само 8 години, а треба да води тешка борба со болест која за жал се вгездила токму кај него. Во таа битка сме му потребни ние, хуманите граѓани.

На Иле му е дијагностицирана малигна неоплазма на рбетен мозок, поради што е неопходна итна операција која чини 15.000 евра.

За жал не можеме да ја поделиме болката на Иле, но можеме да му овозможиме шанса за побрзо оздравување.

Телефонски, засега можат да донираат само корисниците на ВИП/ОНЕ.

143461

Можете да донирате и на жиро-сметка

210501665882802

НЛБ Тутунска Банка

Ѓурѓица Петкова

Споделете со вашите пријатели. Да му помогнеме на Иле!Автор: Администратор
Објавено на: 05/02/2018 01:22