Вип промоција во припејд мобилната телефонија: Двојно повеќе интернет за иста цена

Вип воведува нова промоција со која на своите припејд корисници во мобилната телефонија им овозможува користење на двојно повеќе интернет. Корисниците можат да изберат еден од двата неделни интернет пакети и секогаш да бидат онлајн со своите пријатели и незаборавно да се забавуваат.

Во зависност од комуникациските потреби, корисниците можат да изберат неделен пакет со 2GB интернет за само 99 денари или да го изберат неделниот пакет со 400МБ за само 49 денари.

За корисниците кои сакаат да сурфаат и да користат бесплатни разговори треба да изберат еден од неделните пакети за разговори, SMS и вклучен двојно повеќе интернет. Со неделниот пакет за разговори, СМС и двојно повеќе интернет за само 99 денари корисниците добиваат можност за неограничени разговори кон Vip и промотивно 400MB интернет. Со активирање на неделниот пакет за 149 денари корисниците добиваат неограничени разговори и СМС кон сите мрежи и промотивно 1GB интернет.

Повеќе информации за оваа најнова промоција можете да добиете со јавување во контакт центрите на Вип на 1234 и на www.vip.mkАвтор: Администратор
Објавено на: 19/02/2018 00:07