„Уште прв пат кога ја чув “Од Скопје до Софиа”-Клан Исток, си кажав дека ќе напраам песна од стихот кој ми звучеше супер фраерски. Прод. бај- Ivan Kostadinov, микс и мастер Деко П. “ напиша Џоле Токсиколози на својот фејсбук профил.

[photo]Автор: Администратор
Објавено на: 18/03/2018 02:44