Јаков Лончаревиќ, маж кој во австралиските медиуми е претставен како Југословен кој далечната 1979 година се преселил во Мелбурн, а во меѓувреме се населил 337 километри од градот, веќе 20 години се подготвува за војна.

Лончаревиќ, две децении гради атомско засолниште. Во бункерот длабок четири метри има 900 кг. шеќер, 200 кг. грав и ориз, 6.000 литри вода, 40 кг. прашак за перење, 200 пара чорапи, 200 гаќи, 100 маици и 120 кг. мед.

Лончаревиќ, две децении гради атомско засолниште. Во бункерот длабок четири метри има 900 кг. шеќер, 200 кг. грав и ориз, 6.000 литри вода, 40 кг. прашак за перење, 200 пара чорапи, 200 гаќи, 100 маици и 120 кг. мед.

Тој не наведува од кого очекува војна.Автор: Администратор
Објавено на: 22/03/2018 00:58