Вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓушев денеска ќе го посети погонот на компанијата „Пофикс“ во индустриската зона Тетово.

Во тек на посетата на Тетово Анѓушев ќе има и состанок со претставници на компании – членки на Стопанската комора на Северозападна Македонија, која ќе се одржи во бизнис центарот на „Универзитетот на Југоисточна Европа.Автор: Администратор
Објавено на: 07/05/2018 08:31