Тинекс ја наградува вашата лојалност! Од понеделник ќе имате можност да станете член на првиот #МojTinex клуб на лојални купувачи на вашиот омилен ланец на маркети #Тинекс!

Мој Тинекс клуб е единствената програма за лојалност која на верните купувачи ќе им овозможи ексклузивни понуди, неверојатни промоции, подароци и бројни погодности во семејството на Тинекс.

Во понеделник - 25.06.2018 дојдете во најблискиот Тинекс маркет и земете ја вашата БЕСПЛАТНА Поен + картичка.Автор: Администратор
Објавено на: 19/06/2018 23:50