Владата на Република Македонија на денешната 75. седница одлучи да му предложи на Собранието нов претседател и членови на Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ).

Како што информираат од владината прес-служба, за нов претседател на РКЕ е предложен Марко Бислимоски, а за членови Наташа Вељановска, Атанаско Тунески и Куштрим Рамадани.

На денешната седница Владата го именуваше Александар Дамески за директор на КПУ Затвор во Прилеп.Автор: Администратор
Објавено на: 20/06/2018 02:38