Вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓушев и директорот на Фондот за иновации и технолошки развој Јован Деспотовски денеска ќе презентираат податоци за интересот на малите и средните претпријатија на првиот јавен повик од Фондот, како и за мерките од Планот за економски раст.

Прес-конференцијата ќе се одржи во Медиа центарот на Владата на Република Македонија.Автор: Администратор
Објавено на: 24/06/2018 15:43