Во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство денеска ќе биде презентирана анализата финансирана од Европската унија за влијанието од директните плаќања врз земјоделството.

Анализата се спроведуваше како Проект за оценка на влијанието на субвенциите и ИПА поддршката во земјоделскиот сектор.

На презентацијата ќе присуствува министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски.Автор: Администратор
Објавено на: 26/06/2018 11:29