Доколку барате далечно, егзотично и изолирано место за својот одмор, скриените плажи на Бермудите се вистинскиот избор.

Порталот Лукслајф одбра неколку локации како што се: Вејл, Беј, Ворвик Лонг Беј, Черч Беј и Куперс Ајленд...

Којa плажa и да ја одберете, ќе се уверите и сами, дека тука ќе најдете целосна тишина, мир, спокој и потполна приватност.Автор: Администратор
Објавено на: 22/08/2018 18:14